İsmail Saymaz'dan dikkat çeken Yavaş açıklaması! Mansur Yavaş selamünaleyküm dese Anadolu'yu ayağa kaldırabilir

Gazeteci İsmail Saymaz, CHP'de İmamoğlu'nun hedef aldığı Mansur Yavaş hakkında çarpıcı bir yorumda bulundu. Saymaz, "Davutoğlu bir zamanlar 'Selamünaleyküm desem Anadolu ayağa kalkar' demişti. O bunu başaramadı ama Mansur Yavaş, böyle bir hitapla Anadolu'yu gerçekten harekete geçirebilir. Onun bu yeteneği var." şeklinde konuştu.

İsmail Saymaz'dan dikkat çeken Yavaş açıklaması!  Mansur Yavaş selamünaleyküm dese Anadolu'yu ayağa kaldırabilir

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Gazeteci İsmail Saymaz, CHP'deki son gelişmeleri ve Mansur Yavaş'ın siyasi geleceği üzerine dikkat çekici yorumlarda bulundu. Halk TV'de Buket Güler’in sunduğu Haber Masası programında yer alan Saymaz, Yavaş’ın CHP'deki konumunu ve potansiyelini öne çıkardı.

Saymaz, Mansur Yavaş’ın CHP kimliğini benimsediğini vurgulayarak, "Mansur Bey, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor ve bu, en doğal hakkı. Gerçekten de güçlü bir aday" dedi. Ayrıca, Yavaş’ın toplum üzerindeki etkisini, Ahmet Davutoğlu’nun sözleriyle karşılaştırarak dile getirdi. Davutoğlu’nun kendisi için "selamünaleyküm desem Anadolu ayağa kalkar" ifadesine atıfta bulunarak, "Bunu o yapamadı ama Mansur Yavaş yapar; selamünaleyküm dese Anadolu'yu ayağa kaldırabilir" şeklinde konuştu.

Saymaz, Yavaş'ın çevresindeki siyasi figürlere de değinerek, "Çeşitli milletvekilleri ve eski milletvekillerinden oluşan bir çevresi var; bunların çoğunluğu MHP ve İYİ Parti ile bağlantılı" bilgisini paylaştı. Mansur Yavaş'ın yükselen profili ve CHP içindeki etkisi, önümüzdeki dönemde Türkiye’nin siyasi sahnesini şekillendirecek gibi görünüyor.

 

İsmail Saymaz'dan dikkat çeken Yavaş açıklaması! Mansur Yavaş selamünaleyküm dese Anadolu'yu ayağa kaldırabilir

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.