Şanlıurfa Tabip Odası'ndan tıp öğrencilerine destek

Şanlıurfa Tabip Odası, tıp fakültesi öğrencilerinin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla burs desteğini artırıyor. 2024 yılı için aylık 1000 TL burs sunan oda, dayanışma çağrısıyla destek bekliyor.

Şanlıurfa Tabip Odası'ndan tıp öğrencilerine destek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Tabip Odası, tıp fakültesi öğrencilerine yönelik burs desteğini artırarak sürdürüyor. 2023 yılından bu yana, ekonomik zorluklarla karşılaşan öğrencilere destek sağlamayı amaçlayan oda, geçen yıl 20 öğrenciye burs imkanı sunmuştu.

2024 yılı için ise hedefini daha da büyüten Tabip Odası, burs miktarını aylık 1000 TL’ye çıkararak 8 ay boyunca öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmayı planlıyor. Bu destek, öğrencilerin eğitim hayatlarını daha kolay bir şekilde sürdürmelerine olanak tanıyacak.

Tabip Odası, meslektaşlarının katkılarıyla bu dayanışmayı güçlendirmek için bağış çağrısında bulundu.

Şanlıurfa Tabip Odası sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Şanlıurfa Tabip Odası olarak, geleceğimizin teminatı olan tıp fakültesi öğrencilerine desteğimizi büyütmeye devam ediyoruz. 2023 yılından bu yana, siz değerli meslektaşlarımızın katkılarıyla, ekonomik zorluklar nedeniyle eğitimini sürdürmekte güçlük çeken öğrencilerimize burs sağlıyoruz. Geçen yıl, sizlerin desteğiyle tam 20 öğrenciye burs imkânı sunduk! 2024 yılında ise bu desteği daha da güçlendirip; Öğrencilerimize 8 ay boyunca aylık 1000 TL burs vererek onların eğitim yolculuklarını kolaylaştıracağız. Bağışta bulunarak bu dayanışmaya siz de katılın!”

Şanlıurfa Tabip Odası'ndan tıp öğrencilerine destek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.