Şanlıurfa teyakkuza geçti!

Şanlıurfa'da beklenen olumsuz hava koşullarına karşı Trafik Koordinasyon Merkezi ile anlık izleme yapılarak, güvenli ulaşım için gerekli önlemler alındı.

5

ŞANLIURFA – Olumsuz hava koşulları nedeniyle Şanlıurfa'da, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla gerekli önlemler alınmaya devam ediliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada kentte, kavşaklar ve ana arterleri anlık olarak Trafik Koordinasyon Merkezi ile izlenerek olumsuz hava koşullarına karşı gerekli önlemlerin alındığı belirtildi.

Bugün beklenen gök gürültülü sağanak yağış, kuvvetli rüzgar ve fırtına riski nedeniyle, trafik yoğunluğunu kontrol altına almak ve uzaktan müdahalede bulunmak amacıyla tüm tedbirler uygulanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Trafik Koordinasyon Merkezimizde kavşaklarımız ve ana arterler anlık olarak izleniyor, olumsuz hava koşulları nedeniyle oluşabilecek yoğunlukları kontrol ediyor ve uzaktan müdahale ediyoruz. Bugün beklenen gök gürültülü sağanak yağış, kuvvetli rüzgar ve fırtına riskine karşı tüm tedbirleri alarak ulaşımın güvenliğini sağlamaya çalışıyoruz. Dikkatli ve tedbirli olmanızı rica ederiz.”