Şanlıurfa’nın enerji sorunu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’a iletildi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, Şanlıurfa’nın karşı karşıya olduğu enerji sorunları ve tarımsal sulama konuları masaya yatırıldı.

Şanlıurfa’nın enerji sorunu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’a iletildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı ziyaret etti.

Cevheri, ziyarete ilişkin  sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Yılmaz’a,  üniversitenin akademik ve idari personel ihtiyacının yanı sıra, enerji sorunlarının çözümü ve güneş enerjisi santrali (GES) projesinin yatırım programına alınması taleplerini ilettiklerini belirtti.

Cevheri paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mehmet Tahir Güllüoğlu ile birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn.Cevdet Yılmaz’ı ziyaret ederek; Üniversitemizin akademik, idari ve sağlık personeli ihtiyacı, Şanlıurfa’nın enerji sorunu, Sulama birliklerinin ve tarımsal sulama enerji sorunun çözümü ile birlikte GES projesinin yatırım programına alınması taleplerimizi ilettik.”



 

Şanlıurfa’nın enerji sorunu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’a iletildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.