Emine Şenyaşar hastaneye kaldırıldı! "Bu zulüm bitsin..."

Meclis’teki "Adalet Nöbeti" eylemi engellenen Emine Şenyaşar, fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Oğlu, DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ferit Şenyaşar duruma tepki göstererek "Annem bu zulüm bitsin istiyor" dedi.

Emine Şenyaşar hastaneye kaldırıldı! "Bu zulüm bitsin..."

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala








ANKARA- Adalet arayışını Meclis'te sürdürmek isteyen anne Emine Şenyaşar, eyleminin engellemesine isyan etti ve sinir krizi geçirmesi sonucu fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 

Oğlu Ferit Şenyaşar'ın DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili olmasının ardından Adalet Nöbeti'ni Ankara'ya taşıyan anne Şenyaşar bugün engel ile karşılaştı. Meclis polisi, rylemi öncesi DEM Parti Grubunun bulunduğu binaya gitmek isteyen anne Şenyaşar ve Vekil Şenyaşar'ın geçişine izin vermedi. Anne Şenyaşar da engellemeye tepki göstererek oturma eylemi düzenledi. Bu sırada ağıtlar yakan anne Şenyaşar birden sinir krizi geçirdi ve fenalaştı. Şenyaşar’a o sırada Meclis’te bulunan sağlık çalışanları ilk müdahaleyi yaptı ve ardından hastaneye kaldırıldı.

Vekil Şenyaşar yaşananlara tepki göstererek “Bir anne (Emine şenyaşar) milletin meclisine sığınmış… Bu zulüm bitsin istiyor” dedi. 

Emine Şenyaşar hastaneye kaldırıldı! "Bu zulüm bitsin..."

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.