Şanlıurfalı gazeteci yine yanılmadı! "Dedikodularla değil, sadece bilgi..."

Ankara'nın nabzını tutan Ajans Urfa Ankara Temsilcisi Gazeteci Cengiz Aksan, hızlı ve doğru bilgi kaynağı olduğunu valiler kararnamesine dair yaptığı paylaşımla bir kez daha kanıtladı.

Şanlıurfalı gazeteci yine yanılmadı! "Dedikodularla değil, sadece bilgi..."

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA- Şanlıurfalı Gazeteci Cengiz Aksan, hızlı ve doğru bilgi aktarımında Ankara'daki önemli gazetecilerden biri haline geldi. 

Şimdiye kadar güncel ve özellikle siyasi konularda edindiği bilgileri kamuoyuyla paylaşan ve yanılmayan Gazeteci Aksan, bu kez valiler kararnamesine dair doğru bir bilgi daha aktardı. 

Bugüne kadar kararnameye dair bir çok gazeteci; kulis ve tahminler içeren paylaşımlar yaptı. Bazı ulusal basın organları haber dahi yayımladı. Yaklaşık 3 ay önce, merkeze çekileceği iddia edilen Hatay Valisi Mustafa Masatlı'nın görevine devam edeceğini yazan ve “Valiler Kararnamesi bu gece Resmi Gazete'de yayınlanacak” diyerek yayımlanma tarihini de aktaran Gazeteci Aksan yine yanılmadı. Kararname dediği gibi gece yarısından sonra yayımlandı ve Vali Maksatlı'nın görevine Hatay'da devam edeceği kesinleşti. 

Ajans Urfa Ankara Temsilcisi Aksan, “Hayırlı olsun...  Kulis ve dedikodularla değil, sadece bilgi ile... Ankara'da gelişmelerin nabzını tutmaya devam edeceğiz” dedi. 

Şanlıurfalı gazeteci yine yanılmadı! "Dedikodularla değil, sadece bilgi..."

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.