Bakan açıkladı: Başvurular başladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, engelli ve eski hükümlü vatandaşlara verilecek hibe desteği için başvuruların başladığını bildirdi.

Bakan açıkladı: Başvurular başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, engelli ve eski hükümlü vatandaşlara sağlanacak hibe desteği için başvuruların başladığını duyurdu. Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hibe desteği başvurularının bugün başladığını ve 6 Aralık’ta sona ereceğini belirtti.

2 bin 746 eski hükümlü ve 3 bin 608 engelli vatandaşa toplamda 293 milyon TL hibe desteği verildiğini belirten Bakan Işıkhan, "Engelli ve eski hükümlü vatandaşlara hibe desteği başvuruları başlamıştır. Engelli bireylerimizin çalışma hayatında daha fazla yer almalarını sağlamak için Bakanlık olarak yeni bir adım attık. Hibe desteğine yönelik başvurularda otizmli bireylerin iş gücü piyasasına katılımını teşvik eden projelere öncelik vereceğiz. Belirtilen hibe için başvurular; 18 Eylül - 6 Aralık 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek" dedi.

2014 yılından itibaren 3 bin 608 engelli vatandaşa 183 milyon 198 bin 277 TL, 2 bin 746 eski hükümlü vatandaşa 109 milyon 968 bin 815 TL, hibe desteği verildi ve 7 bin 237 projeye toplamda 385 milyon 897 bin 77 TL kaynak sağlan

Bakan açıkladı: Başvurular başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.