AK Parti Hilvan İlçe Başkanı da "Görevini tamamladı!"... Açıklama geldi

AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Kemal Beyret genel merkez ile istişare sonucu görevi tamamladığını duyurdu. AK Parti İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi'nden ise birlik beraberlik mesajı geldi.

AK Parti Hilvan İlçe Başkanı da "Görevini tamamladı!"... Açıklama geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HİLVAN- AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda yaşanan değişimin ardından ilçelerden de değişime dair haberler peş peşe gelmeye başladı.

AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale'nin ardından AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Kemal Beyret'ten de benzer bir açıklama geldi ve genel merkez ile istişare sonucu görevini tamamladığını duyurdu. Beyret “Kurulduğu ilk günden buyana halka hizmet Hakka hizmettir düsturuyla milletimize hizmet eden AK Parti'mizde büyük bir onur ile ifa ettiğim AK Parti Hilvan İlçe Başkanlığı görevimi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde tamamlamış bulunuyorum” dedi.

İL BAŞKANI GÜNBEGİ: BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi ise birlik-beraberlik mesajı vererek “Kıymetli başkanım, gerek partimize gerekse Hilvan ilçemize bugüne kadar vermiş olduğunuz emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Milletimize hizmet yolunda, birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı. 

AK Parti Hilvan İlçe Başkanı da "Görevini tamamladı!"... Açıklama geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.