Şanlıurfa'da AK Parti'de sessizlik bozuldu! İlk açıklama geldi

AK Parti İl Başkanlığı'nda yeni dönemin başlamasının ardından ilçelerden değişim için ilk açıklama geldi. Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada genel merkez ile istişare sonucu görevini tamamladığını duyurdu.

Şanlıurfa'da AK Parti'de sessizlik bozuldu! İlk açıklama geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SİVEREK- AK Parti Şanlıurfa il başkanlığındaki değişimin ardından ilçe başkanlarının da büyük bölümünün değişmesi bekleniyordu. İlk ilçe başkanı haberi Siverek'ten geldi.

AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale, görevi istişareler sonucu bıraktığını şu sözlerle duyurdu:

“Kurulduğu ilk günden bu yana halka hizmet Hakka hizmettir düsturuyla milletimize hizmet eden AK Parti'mizde büyük bir onur ile Kasım 2018 tarihinden bu yana devraldığım, büyük bir onur ile ifa ettiğim Ak Parti Siverek İlçe Başkanlığı görevimi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde tamamlamış bulunuyorum.”

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN EMRİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Partisine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bağlılığını dile getiren Lale açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Partimizde görev değişikliği aynı zamanda bir bayrak yarışıdır. Bu bağlamda, her daim partimin yanında, milletimizin emrindeyim. Bizlere bu kutlu yolda görev tevdi ederek hizmet etme imkânını sağlayan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Şükranlarımı arz ediyorum. Görev sürem boyunca her daim güven ve desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir'e, Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn. Abdullah Ağralı, İl Koordinatörümüz Sn. Ziver Özdemir'e teşekkür ediyorum. Beraber yol yürüdüğümüz tüm teşkilat mensuplarına, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza yine her zaman yanımızda olan Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, vakıflarımıza, derneklerimize, oda ve sendika temsilcilerimize, muhtarlarımıza, basın mensuplarımıza ve Siverekli hemşerilerime teşekkürlerimi sunarım. 

Türkiye Yüzyıl'ının inşası için aynı iştiyakla Davam ve Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olmaya durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğim. Sizlere en kalbi duygularımla sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Allah'a emanet olun."

AK Parti genel merkezi tarafından değişimlerin başladığı ve devamının geleceği öğrenildi.

Şanlıurfa'da AK Parti'de sessizlik bozuldu! İlk açıklama geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.