Şanlıurfalı sanatçının kızı ortalığı birbirine kattı

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta kedisi yüzünden önce kabin memuruna saldırdı. Öfkesini kontrol edemeyen Çıtak, daha sonra polis memuruna ”Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum” diyerek tehdit de bulundu.

Şanlıurfalı sanatçının kızı ortalığı birbirine kattı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Hava Yolları’nın (THY) Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta bulunan İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, İddiaya göre Bodrum'dan İstanbul'a dönerken kedisini pusetinden çıkarıp kucağına aldı. Kabin görevlisi kendisini uyarınca da tartışma çıktı. Uçak İstanbul Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra kabin memurları, Dilan Çıtak ‘da şikayette bulundu. 

Dilan Çıtak’ın “Gözündeki lensleri oydurtma bana. Sen kimsin? Bu muamele nedir? Beni delirtme” sözleri .Olayın yankıları hala devam ederken Dilan Çıtak’ın havalimanında polis memuruna tehditler savurduğu anların görüntüsü de ortaya çıktı. Görüntüde Dilan’ın polis memuruna “Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum. Ne olacağını sanıyorsun delikanlı?” şeklinde konuştuğu görüldü.

THY ilgili sorunlu yolcu kara listesine eklenen Çıtak. THY uçuşlarına bilet alamayacak

Çıtak, bir süredir babası İbrahim Tatlıses ile sorunlar yaşıyor.

DİLAN ÇITAK KİMDİR?

Dilan Çıtak Tatlıses, 2 Aralık 1989’da İstanbul’da doğdu. Müzik ve sanatla iç içe bir yaşam sürdü ve bu alanda kapsamlı eğitim aldı. 2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde burslu olarak eğitim gördü. Şan branşının yanı sıra piyano ve keman dersleri aldı.İki yıl keman, dört yıl piyano çaldı. Okul yıllarında müzikallerde ve korolarda yer aldı.Caz orkestralarında solistlik yaptı.

Şanlıurfalı sanatçının kızı ortalığı birbirine kattı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.