Vali Şıldak muhtarlar ile bir araya geldi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, geleneksel hale getirdiği Muhtar Buluşmaları kapsamında il genelindeki muhtarlarla bir araya geldi. Valilik Makamında düzenlenen toplantıda muhtarların taleplerini dinleyen Vali Şıldak, çözüm süreçlerinde takipçi olacağını belirtti.

Vali Şıldak muhtarlar ile bir araya geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA -  Şanlıurfa’daki her kesimle düzenli olarak görüşmeye önem veren Vali Şıldak, hane ziyaretleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleştirdiği buluşmalarla dikkat çekiyor. İlçelerdeki merkezi ve kırsal mahalle muhtarlarını düzenli olarak davet eden Şıldak, katılamayan muhtarlar için ise ayda iki kez özel toplantılar gerçekleştiriyor.

Vali Şıldak’ın muhtarların sorunlarına ilgisi ve çözüm üretme konusundaki yaklaşımı, toplantıya katılanlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Muhtarlar, ilgi ve desteklerinden dolayı Vali Şıldak’a teşekkürlerini iletti.

Vatandaşların sorunlarını muhtarlar aracılığıyla ilettiklerini vurgulayan Vali Şıldak, bu buluşmaların devam edeceğini ve vatandaşların taleplerinin en kısa sürede çözülmesi için çalışacaklarını ifade etti.

Vali Şıldak muhtarlar ile bir araya geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.