İl Müdürü Sultanoğlu’ndan köy okullarına ziyaret! Öğrencilere hediyeler verildi

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte köy okullarına yönelik ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında öğrencilere kırtasiye malzemeleri ve hediyeler verildi.

İl Müdürü Sultanoğlu’ndan köy okullarına ziyaret! Öğrencilere hediyeler verildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte köy okullarına yönelik ziyaretlere başladı. Sultanoğlu’nun ilk durağı, Kadın ve Demokrasi Vakfı Derneği (KADEM) Şanlıurfa Şubesinin destekleriyle güzelleşen Yolbilir İlkokulu oldu.

Şanlıurfalı Valisi Hasan Şıldak’ın eşi Fatma Nur Şıldak’ın da katıldığı ziyarette, Yolbilir İlkokulu öğrencileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Öğrencilerin eğitim hayatlarına dair merak ettikleri sorular yanıtlanırken, gelecek planlamaları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret kapsamında öğrencilere kırtasiye malzemeleri ve hediyeler verildi.

Sultanoğlu’nun ziyaretleri, Eyyübiye ilçesine bağlı Sarınca, Tekyamaç ve Payamlı İlkokulları ile devam etti. Bu okullarda da öğrencilerle, öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri hakkında bilgi aldı. Okul bahçelerinde ve sınıflarda öğrencilerle sohbet eden Sultanoğlu, öğretmenler odasında ise okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerinde öğretmenlerin fedakarca çalışmalarına dikkat çeken Sultanoğlu, onların öğrenciler için büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Öğrencilere ise 2024-2025 eğitim öğretim yılında başarılar dileyerek, hedeflerine ulaşmaları için onları motive etti.

 

İl Müdürü Sultanoğlu’ndan köy okullarına ziyaret! Öğrencilere hediyeler verildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.