Siverek kırsalında yol çalışmaları sürüyor

Şehir merkezinde bulunan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Siverek Belediyesi, kırsal mahallelerdeki yol sorununu da çözüme kavuşturuyor.

5

SİVEREK - Kırsal mahallelerdeki yol konforunu arttırmayı amaçlayan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, ulaşımı kolaylaştırmayı hedefliyor.

Ekipler, beton yol, stabilize ve PMT malzemeleri kullanarak yaptıkları çalışmalarla, kırsal bölgelerdeki yol sorunlarına çözümler sunuyor.

Çalışmalar kapsamında Güvenli Mahallesi'ndeki İsmail Hakkı Bucak İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu'na giden yolu betonla kaplanırken yüzlerce kırsal mahallede mahalle içi yol yapımları tamamlandı.

Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Gökçetaş-Çerkez mahallesi bağlantı yolu ile Karakoyun-Şanlıurfa bağlantı yollarında da çalışma yürütüyor.

Kırsalda yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Kırsal Hizmetler Müdürü Muzaffer Parlak, “Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak’ın talimatları doğrultusunda kısa süre önce Güvenli Mahallemizdeki okulumuzda beton yol çalışması yaptık. Bugün de Zincirliçay muhtarlığımıza bağlı Çerkez ve Gökçetaş sokaklarında PMT malzeme ile çalışmamız devam ediyor. Ayrıca Çaylarbaşı mahallemize bağlı Benek ve Karakoyun Mahallesi’ndeki bağlantı yollarında çalışmamız sürüyor. Mahalle sakinlerine hayırlı olsun.” dedi.

Zincirliçay Mahallesi muhtarı Fethi Kırtay ise, “Siverek Belediyemiz şu anda Gökçetaş ve Çerkez arasında bağlantı yolu çalışması başladı. Başkanımız Ali Murat Bucak’a çok teşekkür ediyorum. Yolumuz çok kötü durumdaydı ve kış gelmeden çalışmaların başlaması bizi mutlu etti. Başkanımız sağ olsun, var olsun.” diye konuştu.