Komşu ilde konser veren şarkıcı neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek ardından telefon…

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Gaziantep’te konser verirken sahnede beklenmedik bir olayla karşı karşıya kaldı. Şarkı söylediği esnada Simge’ye bir seyirci tarafından önce çiçek, ardından da telefon fırlatıldı.

Komşu ilde konser veren şarkıcı neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek ardından telefon…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP - Gaziantep Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan ünlü şarkıcı Simge Sağın, konser verdiği sırada üzücü bir olayla karşılaştı. Şarkı söylediği esnada Simge’ye bir seyirci tarafından önce çiçek, ardından da telefon fırlatıldı. Beklenmedik bu olay, sanatçıyı ve izleyicileri şaşkına çevirdi.

Konser sırasında sahneye yakın bir şekilde şarkılarını seslendiren Simge, bir seyirci tarafından yüzüne fırlatılan çiçekle neye uğradığını şaşırdı. Ardından ikinci bir saldırıya maruz kalan sanatçıya bu kez bir telefon fırlatıldı. Sakin kalmaya çalışan Simge, tepkisini şu sözlerle dile getirdi: "Bir insana işini yaparken telefon fırlatmak sizce normal mi? Bunu yapan kişiyi gerçekten kınıyorum. Ben buraya sadece işimi yapmaya, ekmeğimi kazanmaya geldim. Böyle bir davranış kabul edilemez, ayıp."

Olayın ardından sahnede güvenliğini sağlamak adına izleyicilere yaklaşmaktan kaçınan sanatçı, konserini seyircilerden uzak bir mesafede sürdürdü. Yuhlama ile karşı karşıya kalan sanatçı, "Yuhlayarak bir şey çözemeyiz, lütfen sakin olun" diyerek konserine devam etti.

Komşu ilde konser veren şarkıcı neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek ardından telefon…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.