Ünlü oyuncunun itirafıyla gündem olmuştu! Şanlıurfalı yönetmenin filmi 27 Eylül’de vizyonda

Şanlıurfalı yönetmen Ömer Kaydı’nın kaleme aldığı ve başrollerinde Erkan Can’ın yer aldığı “Meşru Gayrimeşru” filmi, 11 Eylül’de Zincirlikuyu'da yapılan özel bir ön gösterimle izleyiciyle buluştu. Filmin vizyon tarihi ise nihayet açıklandı.

Ünlü oyuncunun itirafıyla gündem olmuştu!  Şanlıurfalı yönetmenin filmi 27 Eylül’de vizyonda

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Meşru Gayrimeşru”, telefon dolandırıcılığı temalı bir hikaye sunuyor. Başrolde, deneyimli oyuncu Erkan Can’ın yer aldığı filmde, Can’ın karakteri, telefon dolandırıcılarının kurbanı olmuş bir hukuk profesörünü canlandırıyor. Erkan Can, filmin ön gösteriminde, bu role özellikle kişisel bir deneyiminden dolayı seçildiğini belirtti. Can, geçmişte kendisinin de telefon dolandırıcıları tarafından mağdur edildiğini ve 9 bin dolarının çalındığını ifade etti. Şu anda dolandırıcıların cezaevinde olduğunu ve parasını Türk Lirası olarak geri aldığını ekledi.

Filmin konusu ise, telefon dolandırıcılarının ağına düşen hukuk profesörü Erdem Kuş’un etrafında dönüyor. Baskı altında kalan ve işini kaybeden Erdem Kuş, kendisini hakim, savcı ve emniyet müdürü olarak tanıtarak dolandırıcı çetenin peşine düşer.

Şanlıurfalı Yönetmen Ömer Kaydı’nın yönetmenliğini üstlendiği ve Orhan Şeddatlı’nın yapımcılığını üstlendiği film, 27 Eylül’de sinemalarda olacak.

Filmin oyuncu kadrosunda Erkan Can’a ek olarak Kemal Uçar, Şahin Sarsu, İbrahim Temizoğlu, Yusuf Uyar, Barış Akkoyun, Burcu Salihoğlu ve Rıza Sönmez gibi isimler yer alıyor.

GENÇ YÖNETMEN ÖMER KAYDI KİMDİR? 

1992 Şanlıurfa doğumlu olan Ömer Kaydı, Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun olduktan sonra sinemaya olan ilgisini keşfetmiş ve Bilgi Üniversitesi Sinema-TV bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Kısa filmler çekerek sinema dünyasına adım atan Kaydı, "Meşru Gayri Meşru" ile ilk uzun metrajlı film deneyimini yaşıyor.

 

Ünlü oyuncunun itirafıyla gündem olmuştu! Şanlıurfalı yönetmenin filmi 27 Eylül’de vizyonda

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.