Şanlıurfa’da oto alışverişinde yeni dönem başlıyor: Eskisi gibi olmayacak….

Ticaret Bakanlığının ikinci el araç alışverişini güvenli hale getirmek için geliştirdiği ‘Güvenli Ödeme Sistemi’ 27 Eylül'den itibaren zorunlu olacak.

Şanlıurfa’da oto alışverişinde yeni dönem başlıyor: Eskisi gibi olmayacak….

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İkinci el araç alım satımında güvenliği artırmak ve dolandırıcılık vakalarını en aza indirmek amacıyla uygulamaya konulan Güvenli Ödeme Sistemi, 27 Eylül'den itibaren yürürlüğe girecek. 

Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Noterler Birliği'nin ortak çalışmasıyla geliştirilen bu sistem, araç alıcıları ve satıcıları arasında güvenli bir ödeme süreci kurarak,alım satım işlemlerini güvenli hale getirecek.

Yeni Güvenli Ödeme Sistemi,ikinci el araç alım satımlarında dolandırıcılık risklerini azaltmayı ve işlemleri alıcı ve satıcı arasında açık hale getirmeyi amaçlıyor.

27 Eylül’den itibaren devreye alınacak bu sistem,araç alım satım işlemlerini güvenli bir şekilde yürütmenizi sağlayacak ve tüketicilerin yaşadığı mağduriyetleri azaltacak..

Ticaret Bakanlığı sosyal medya hesapları üzerinde sistemin nasıl uygulanacağı ile alakalı şu ifadeleri kullandı 

“İkinci el araç alışverişini çok daha güvenli hale getirecek, dolandırıcılık vakalarını tümüyle ortadan kaldıracak yeni sisteme geçiyoruz. Ticaret Bakanlığımız ve Türkiye Noterler Birliği iş birliği ile hayata geçirilen Güvenli Ödeme Sistemi 27 Eylül tarihi itibari ile zorunlu hale gelecek.”

Şanlıurfa’da oto alışverişinde yeni dönem başlıyor: Eskisi gibi olmayacak….

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.