Şanlıurfa'da dere yatağına yapılan hastane çökmeye başladı! İşte bir inşaat skandalı

Ceylanpınar'da 2 yıl önce hizmete açılan 150 Yataklı Devlet Hastanesi dökülmeye başladı. Dere yatağına yapılan hastanenin bodrum katında çökme yaşandığı ve hala orada hastalara sağlık hizmeti verildiği iddiası ise endişeye neden oldu.

Şanlıurfa'da dere yatağına yapılan hastane çökmeye başladı! İşte bir inşaat skandalı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CEYLANPINAR- 6 Şubat depremlerinde yıkım ve acı kayıpların yaşandığı Şanlıurfa'da dere yatağına yapıldığı iddia edilen 150 Yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesi şuan ki haliyle görenleri hayrete düşürüyor.

Hastane bundan 2 yıl önce hastane; 46 bin metrekare alanı, daha yüksek kapasiteli, yüksek teknolojiye sahip, sağlık altyapısını güçlendirecek, son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla donatıldığı belirtilerek hizmete açıldı. Şehrin girişinde kurulan hastaneye araç olmadan ulaşmak mümkün değilken, girişi de ters yönde kaldı. Tüm bunların yanı sıra hastane,  sterilizasyon alanına kanalizasyon suyu aktığı şikayetleriyle de gündeme gelmiş, yağış sonrası hastane önünün göle dönmesi de cabası olmuştu.

Son gelen görüntüler ise endişeyi daha da arttırdı. Bodrum katında çökme meydana geldiği iddia edildi. Eski Ceylanpınar Belediye Meclis Üyesi Veysi Aba “İçler acısı, sahipsiz memleket Ceylanpınar” diyerek hastanedeki hasarı gösteren kareler paylaştı. Çökme olayının ardından hastanenin çeşitli bölümlerinde fayansların yerlerinden söküldüğü, kaldırımların kırıldığı ve boyaların döküldüğü görüldü.

Çökme olayının ciddi risk oluşturmasına rağmen bodrum katında hala hastalara sağlık hizmeti verilmeye devam edildiği iddia edildi.

Olaya dair yetkililerden ise henüz bir açıklama gelmedi. 

Şanlıurfa'da dere yatağına yapılan hastane çökmeye başladı! İşte bir inşaat skandalı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.