Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi artık suda bile tasarrufa başladı

Şanlıurfa’da merkezi İstanbul’da olan alkol ve madde bağımlılığının tedavisinde aktif bir rol üstlenen sivil toplum kuruluşlarından olan Liman Ayık Yaşam Derneği’nin Şanlıurfa Şubesi’nin açılışı yapıldı. Açılışta kamu tasarrufları kapsamında hazır sular yerini sürahideki limonlu suya bıraktı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi artık suda bile tasarrufa başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA - Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Liman Ayık Yaşam Derneği ile protokolü imzalanan proje Şanlıurfa’da hayata geçirildi. 

Bu kapsamda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın katılımıyla Liman Ayık Yaşam Derneği’nin Şanlıurfa Şubesi’nin açılışı yapıldı.

Şanlıurfa’da bağımlılıkla mücadele konusuna önem verdiklerinin altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, “Hayata geçirdiğimiz rehabilitasyon merkezi sadece bir bina olarak değil, aynı zamanda umutlarında yeşerdiği ve yeniden doğuşlarında yaşardığı bir yuva olacak.” dedi 

TASARRUF ÖNLEMLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Açılışta dikkat çeken bir diğer detay ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin kamu tasarruf tedbirleri oldu. Açılışta hazır sular yerine sürahilerde sunulan limonlu su, belediyenin tasarrufa verdiği önemin bir göstergesi olarak dikkat çekti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi artık suda bile tasarrufa başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.