Şanlıurfa'da 70 bin TL'den başlıyor: Kaçıran pişman oluyor! İşte kapış kapış giden otomobiller...

Sıfır ve ikinci el araçların fiyatlarının hızla artmasıyla birlikte Şanlıurfalılar, bütçelerini zorlayan bu duruma alternatif çözümler aramaya başladı. İşte bu noktada icralık araç satışları, vatandaşlar için adeta bir can simidi oldu. Şanlıurfa'da, 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla yüzlerce araç, açık artırmaya çıkarılarak yeni sahiplerini bekliyor. İşte detaylar…

Şanlıurfa'da 70 bin TL'den başlıyor: Kaçıran pişman oluyor! İşte kapış kapış giden otomobiller...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde yaşanan ekonomik dalgalanmalar ve küresel çip krizi, otomobil fiyatlarını uçurmuş durumda. Vatandaşlar, bu durum karşısında bütçelerini zorlamadan araç sahibi olmanın yollarını ararken, icra ihaleleri adeta bir can simidi haline geldi.

Şanlıurfa'da düzenlenen icra ihalelerinde, farklı marka ve modelde yüzlerce araç, piyasa değerinin çok altında fiyatlarla satışa sunuluyor. 70 bin TL’den başlayan fiyatlarla hem hasarlı hem de tamir görmüş araçlara ulaşmak mümkün.

ARAÇLAR FARKLI FİYATLARLA ALICI BEKLİYOR

İcra kapsamında satışa sunulan araçlar arasında hasarlı ve çalışır durumdaki modeller yer alıyor. Hasarlı araçlar yedek parça ihtiyacı olanlar için cazip bir seçenek sunarken, sağlam araçlar ise yeni bir araba arayanlar için uygun fiyatlı bir alternatif oluşturuyor.

AÇIK ARTIRMA SİSTEMİYLE SATILIYOR

Fiyatları piyasa değerinin altında olan bu araçlar, açık artırma yoluyla satılıyor. Bu sayede, alıcılar en yüksek teklifi veren kişi oluyor ve araca sahip olma şansı yakalıyor.

Şehirde, 70 bin TL’den başlayan fiyatlarla yüzlerce araç, yeni sahiplerini bekliyor. İşte 70 bin TL'den başlayan ve yoğun ilgi görecek fırsatlarla dolu otomobiller…

İŞTE ŞANLIURFA İCRA KAPSAMINDA SATILAN BAZI ARAÇLAR VE FİYATLARI:

Şanlıurfa'da 70 bin TL'den başlıyor: Kaçıran pişman oluyor! İşte kapış kapış giden otomobiller...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.