İYİ Partili Fakıbaba'dan Şanlıurfa'da AK Parti'ye sert eleştiri!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa ziyaretinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ekonomi ve sağlık sorunları üzerinden AK Parti’ye sert eleştirilerde bulunan Fakıbaba, Şanlıurfa'nın çeşitli sorunlarına da değinerek, “Bu memlekette her şey var; uyuşturucu, faizcilik, tefecilik, kabadayılık... Şanlıurfa sahipsiz değildir" dedi...

İYİ Partili Fakıbaba'dan Şanlıurfa'da AK Parti'ye sert eleştiri!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Eski Tarım Bakanı ve eski Şanlıurfa milletvekili, şu anki İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba bir dizi temaslarda bulunmak üzere, memleketi Şanlıurfa’ya geldi.

Bu kapsamda Şanlıurfa İYİ Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Fakıbaba, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

FAKIBABA: BU MEMLEKETTE NE DESEN VAR!

Şehrin çeşitli sorunlarına değinen Fakıbaba, Şanlıurfa'nın sahipsiz olmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

”Bu memlekette ne dersen var kardeşim. Uyuşturucusu, faizciliği, tefeciliği, kabadayılığı… Arkadaşlar bu memleket sahipsiz değildir. Gençlik kollarımızı ve kadın kollarımızı çok kuvvetlendirmemiz lazım. Gençlik kolları ve kadın kollarının evlere girmesi tek tek izah etmesi lazım.”


"İNŞALLAH İKTİDARA GELECEĞİZ”

Kongreye katılmadığını ve adaylara oy vermediğini belirten Fakıbaba, “Üç aday vardı, hepsi beni aradı. Kongreye katılmadım ve hiç birine oy vermedim. Ancak Genel Başkanımız Müsavat Bey’in dürüst olduğunu ve ülkesini sevdiğini görüyorum. Ona destek olmalıyız. Tecrübeli bir isim ve inşallah iktidara geleceğiz” şeklinde konuştu.


AK PARTİ’YE SERT ELEŞTİRİ

 Ekonomi ve sağlık sorunları üzerinden AK Parti’yi eleştiren Fakıbaba, “AK Parti 2002’de yoksulluğu, yolsuzluğu ve yasakları kaldıracağız demişti ama durum tam tersi oldu. Sorunlar çoğaldı ve her şey yozlaştı. Kurumlarda işlem yapmak zorlaştı, hastanelerde muayene olamıyorsunuz. Böyle bir tablo olabilir mi? Bu ülke sahipsiz mi?” diyerek tepkisini dile getirdi.

İYİ Partili Fakıbaba'dan Şanlıurfa'da AK Parti'ye sert eleştiri!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.