Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Gözaltına alındılar...

Diyarbakır'da 'kaybolduktan' 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma kapsamında daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şüpheli 2'nci kez; amca Fuat Güran'ın eşi ise ilk kez gözaltına alındı. Tutuklu amca Salim Güran'ın ifadesi ise yeniden alınıyor...

5

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. 

AMCANIN İŞÇİSİYDİ… 2'NCİ GÖZALTI KARARI

Soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen ve ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 15 yaşındaki R.A., savcılığın talebi üzerine yeniden gözaltına alındı. R.A.'nın, Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın işçisi olduğu öğrenilmişti. 

YENGE GÖZALTINDA

Soruşturma kapsamında bu sabah “Suç delillerini yok etmek" suçundan tutuklanan amca Fuat Güran’ın eşi H.G. de ilk kez gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli H.G.’nin Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nda sorgusu sürüyor.

AMCA SALİM GÜRAN YENİDEN İFADE VERİYOR

Soruşturma kapsamında, 2 Eylül'de tutuklanan amca Salim Güran da tekrar ifade vermesi için Diyarbakır Adliyesi'ne getirildi. Amca Güran'ın, soruşturmayı yürüten 3 savcı tarafından ifadesinin alınması bekleniyor.

Soruşturmada anne dahil 8 kişi tutuklu yargılanıyor…