Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şanlıurfa'da Oxford vardı da gitmedik mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,”Tatlıses'in bir sözü var ya yani; Şanlıurfa'da Oxford vardı da gitmedik mi? Şu anda 81 vilayetin 81'inde hamdolsun üniversitelerimiz var” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şanlıurfa'da Oxford vardı da gitmedik mi?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. ve 2. Etap Eğitim-Öğretim binaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açıldı.

ERDOĞAN: ŞANLIURFA'DA OXFORD VARDI DA GİTMEDİK Mİ?

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa ile ilgili açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti:

"2002'de 76 üniversitemiz varken bugün bu sayı 208'e yükseldi. Hani Tatlıses'in bir sözü var ya yani Şanlıurfa'da Oxford vardı da gitmedik mi? Şu anda 81 vilayetin 81'inde hamdolsun üniversitelerimiz var. Üniversitesi olmayan ilimiz yok. Söz verdik. "Üniversitesi olmayan şehir bırakmayacağız" dedik ve bırakmadık. Yükseköğrenim imkanını ülkemizin en ücra köşesine kadar taşıdık. Profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi sayımızı da buna göre artırdık. Sadece belli şehirlerde değil, tüm coğrafi bölgelerimizde güçlü, dinamik, üretken bir araştırma, geliştirme ve girişimcilik ekosistemi inşa ettik. Önümüzdeki dönemde çok daha fazlasını yapacağız. Bu duygularla Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'nin ülkemize, milletimize, üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum. Üniversitemizin yönetimine, hocalarına ve öğrencilerine Rabb'imden üstün başarılar diliyorum" 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şanlıurfa'da Oxford vardı da gitmedik mi?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.