Mahmut Aksoy Şanlıurfa’ya geliyor!

Kitap severlerle buluşacak Mahmut Aksoy, ‘Ölü Makyajı’ isimli ilk romanı üzerine Salih Mir Ataca ile söyleşi yapacak, daha sonra okurlarına kitabını imzalayacak.

Mahmut Aksoy Şanlıurfa’ya geliyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni bir şehre taşınan bir yazarın hikâyesine ve iç sesine odaklanan ‘Ölü Makyajı’ isimli roman ekseninde gerçekleşecek söyleşi ve imza etkinliği Pazar günü saat 15:00’de Mir Kitap Cafe’de olacak. 

Arka kapakta kitaptan alıntı: 

Ölülerin makyajını bitirdiğimizin ertesi günü, dönüm noktamın habercisiydi; ya bir anda her şeyin nasıl değiştiğine akıl erdirememenin şaşkınlığı içinde saatlerin etimi ısırarak bitmesini bekleyecektim ya yüzlerine metinler yazdığım ölülerin yakama yapışıp beni sarstıklarını düşünecektim ya da başta olduğu gibi İlan Kurumu’na saçmalıklarımla dolu ilanlarımı tekrar yazacaktım. Çözüm bulmalıydım. Kendime, aileme ve insanlığa. Parçalanmışlığın yükünü nereye kadar taşıyacaktım? İntiharı seçmemiştim madem, kendim ve insanlık adına bir çelme bulmalıydım öyleyse.

MAHMUT AKSOY KİMDİR? 

1995 yılında, ilköğrenimini ve ortaöğrenimini gördüğü, Mardin’e bağlı Kızıltepe ilçesinde doğdu. Harran Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığını bitirdikten sonra gazetecilik, radyo sunuculuğu yaptı. Sinema ve edebiyat üzerine eğitimler verdi. Eleştiri metinleri, öyküleri ve şiirleri Varlık, Sadece Şiir, Üvercinka, Sincan İstasyonu, Şehir gibi dergilerde yayımlandı. 2024 yılında “Hurda” adlı şiiri Sis grubu tarafından bestelenmeden önce 2022 yılında Ototrof dergisini 2 sayı çıkarıp sonlandırdı ve 2021’de kurduğu Ototrof Yayınları’nın faaliyetlerine devam etti; hâlâ aynı yayınevinin genel yayın yönetmenliğini yapıyor.

Eserleri: Sessizliğe İsim Verme Masrafları (Anlatı, Fihrist Yay., 2022), Ölü Makyajı (Roman, Ototrof Yay., 2024)

Mahmut Aksoy Şanlıurfa’ya geliyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.