Narin Güran cinayetinde kritik ses kaydı! “Ramazan kız öldü mü, yaşıyor mu?”

Diyarbakır'ın Tavşantepe Mahallesi, 21 Ağustos'ta 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasıyla sarsıldı. 19 gün süren aramalar sonucunda Narin’in cesedi Eğartutmaz Deresi kenarında bir çuval içinde bulundu. Cinayet soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı, soruşturma dosyasına giren bir ses kaydı, cinayetle ilgili yeni ipuçları sunuyor.

Narin Güran cinayetinde kritik ses kaydı!   “Ramazan kız öldü mü, yaşıyor mu?”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyet'te yer alan habere göre, ses kaydında amca Salim Güran’ın yanında çalışan işçisi Ramazan Atasoy’a “Ramazan, kız öldü mü, yaşıyor mu?” şeklinde bir soru yönelttiği ortaya çıktı. Bu ses kaydı, soruşturmanın seyrini değiştirebilir.

Soruşturmada şu ana kadar 22 kişi gözaltına alındı. Bunlar arasında Narin’in annesi Yüksel Güran (44) ve ağabeyi Enes Güran (18) ‘kasten öldürme suçuna iştirak etmek’, amca Fuat Güran (42) ‘suç delillerini yok etmek’, kuzeni Muhammet Kaya, yengesi Maşallah Güran (46) ile kızı Birsen Güran (19), halasının eşi Mehmet Şevket Kaya ve tutuklu amca Salim Güran’ın işçileri Mehmet Selim Atasoy (40) ve Ramazan Atasoy, ‘suçluyu kayırma, suç delillerini yok etmek’ suçlarından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Ayrıca, Narin’in babası Arif Güran’ın da aralarında bulunduğu 13 kişi serbest bırakıldı. Anne, ağabey ve amcanın da bulunduğu 8 zanlı tutuklandı, 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yüksel Güran, savcılıktaki ifadesinde, “Narin seni ve amcayı gördüğü için mi öldürdünüz?” sorusuna “Hayır, öyle bir şey kesinlikle yok” yanıtını verdi. Ancak ifadesinin başında Narin’i kimin öldürdüğü konusunda bir fikri olmadığını söyleyen Güran’ın, ifadesinin sonunda “Salim kızıma niye zarar verdi bilmiyorum” demesi, çelişkili bir durum oluşturdu.

Enes Güran ise ifadesinde, kardeşinin kaybolduğu haberini saat 19.11’de annesinden öğrendiğini öne sürdü. Güran, kolundaki ısırık izinin Narin’in kaybolduğu dönemde üzüntüden oluştuğunu, hastanede çocukları incelediklerinde Narin’in olmadığını gördüklerinde üzüntüsünden kendine yumruk attığını söyledi.

Öte yandan, amca Salim Güran'ın telefonundaki WhatsApp yazışmalarını sildiği ortaya çıktı. Bu gelişmeler, Narin Güran’ın cinayetinin aydınlatılması sürecinde önemli bir dönemeç olabilir. Soruşturma devam ederken, bu ses kaydının cinayetin çözülmesindeki rolü merakla bekleniyor.

Narin Güran cinayetinde kritik ses kaydı! “Ramazan kız öldü mü, yaşıyor mu?”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.