Viranşehir'de jandarma briketlerin arasında buldu!

Viranşehir güvenlik güçlerince 40 gün boyunca yapılan denetimlerin bilançosu açıklandı. Ekiplerin briketleri kırarak içinde silah buldukları ve ilçede uyuşturucu dahil çeşitli suç unsurlarına rastladıkları görüldü.

Viranşehir'de jandarma briketlerin arasında buldu!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala







VİRANŞEHİR-  Şanlıurfa Viranşehir İlçesinde Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nca 1 Ağustos-11 Eylül tarihlerinde yapılan 40 günlük faaliyetin raporu açıklandı. 

Buna göre ilçe genelinde 18 bin 942 kişi sorgulandı. 127 kişiye işlem yapıldı. Ekipler metruk binalar dahil çeşitli adreslerde arama yaptı ve briketlerin arasında gizlenen silahlar olduğunu belirledi. Briketleri kıran ekipler silahları ele geçirdi ve ilçede 10 günde toplam 36 ruhsatsız silah bulundu.

Suç unsuru olarak 100 cep telefonu, 8 bin 390 sigara, bin 441 elektronik sigara, bin 99 puro ve 67 emtia ürünler de ele geçirildi.

Narkotik denetimlerinde ise 96.72 gr esrar, bin 200 gram eroin, 27 bin 919 metamfetamin, 5 gr. bonzai, 215 kök kenevir ve 7 lt. kaçak alkol bulundu. 

TRAFİK DENETİMİNİN BİLANÇOSU

İlçede trafik ekiplerince yapılan denetimlerde ise 9 bin 182 araç sorgulandı. 2 bin 811 araca cezai işlem uygulanırken, 55 araç da trafikten men edildi. 
 

Viranşehir'de jandarma briketlerin arasında buldu!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.