Şanlıurfa’daki belediyeye yeni eşbaşkan!

Son seçimlerde Ceylanpınar Belediye Eşbaşkanı seçilen Av. Rahşan Yazar’ın bir takım sağlık sorunları nedeniyle istifa etmesinin ardından, yerine meclis üyesi Dilan Ablay atandı.

Şanlıurfa’daki belediyeye yeni eşbaşkan!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA - Ceylanpınar Belediye Eşbaşkanı olarak seçilen Av. Rahşan Yazar, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti. Yazar’ın istifasının ardından, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi  (DEM Parti) Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada meclis üyesi Dilan Ablay’ın yeni eşbaşkan olarak atandığını duyuruldu. 

DEM Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı yaptığı yazılı açıklamada, eş başkanlık sisteminin parti için önemine vurgu yapılırken, Dilan Ablay’ın eş başkanlığı hakkında şu açıklamalar yapıldı:

 “Bildiğiniz üzere halkımızın gücü, kararlılığı ve dik duruşu ile başarılı bir seçim süreci yaşadık ve bizim olanı geri aldık. Hepimizin bildiği üzere bizim belediyecilik ve yöneticilik anlayışımız; tüm Ortadoğu halklarına ve belki de dünyaya model olacak kadar çağdaş, çoğulcu ve eşitlikçi bir yönetim modelidir ve bu konuda eş başkanlık bizim için en önemli gerçekliğimizdir. 31 Mart yerel seçimlerinde bizimle omuz omuza çalışan ve her koşulda bizimle çalışmalarda emek veren eş başkanımız Rahşan Yazar arkadaşımız bir takım sağlık sorunları nedeni ile görevinden ayrılmıştır, bu nedenle arkadaşımızın yerine belediye meclis üyelerimiz, ilçe yöneticilerimiz, il örgütümüzce yürütülen müzakereler sonucunda belediye eş başkanlık görevine arkadaşımız Dilan Ablay atanmıştır. Arkadaşımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.”

Şanlıurfa’daki belediyeye yeni eşbaşkan!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.