Kaymakam duyurdu! Şanlıurfa’da koruyuculara 10 bin TL müjdesi

Haliliye Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin, güvenlik korucularıyla gerçekleştirdiği toplantıda yıl sonunda 10 bin TL ek destek müjdesi verdi. Kaymakam Şahin, korucuların bölgedeki huzur ve güvenliğin sağlanmasındaki büyük rolünü vurgulayarak, desteklerin devam edeceğini belirtti.

Kaymakam duyurdu! Şanlıurfa’da koruyuculara 10 bin TL müjdesi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haliliye Kaymakamı Dr. Muhammed Serkan Şahin, ilçe güvenlik güçleriyle gerçekleştirdiği toplantıda, koruculara yönelik ek destek müjdesi verdi.

 Toplantıya, Haliliye İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Onur Şensu, Merkez Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ahmet Öztürk, Çamlıdere Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Başçavuş İrfan Kızıldağ, Dağyanı Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Çevik ve güvenlik korucuları katıldı.

Toplantıda, güvenlik güçlerinin ilçedeki fedakar çalışmaları değerlendirilirken, güvenlik korucularına yıl sonunda imzalanan protokol ile 10 bin TL ek destek sağlanacağı açıklandı.

 Kaymakam Şahin, bölgenin huzur ve güvenliğinin temininde önemli bir rol üstlenen koruculara verilen bu desteğin motivasyonlarını artıracağını vurguladı. Ayrıca, güvenlik güçlerine yönelik desteklerin artarak devam edeceğini ve her zaman düzenli, disiplinli bir şekilde yanlarında olacaklarını ifade etti.

Kaymakam duyurdu! Şanlıurfa’da koruyuculara 10 bin TL müjdesi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.