Şanlıurfa deprem konutları kura çekimi!

AFAD Şanlıurfa kura sonuçları isim listesi açıklanıyor. Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda TOKİ tarafından yapılan Şanlıurfa’da kalıcı deprem konutları projesi AFAD hak sahipleri belirleme kurası noter huzurunda çekilen kura neticesinde belirleniyor. İşte Şanlıurfa deprem konutları hak sahipliği kura sonuçları.

Şanlıurfa deprem konutları kura çekimi!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki ‘asrın felaketinde’ birinci yıl geride kalırken devlet bölgedeki yaraları sarmaya devam ediyor. 

Depremden etkilenen; Hatay, Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Elazığ, Osmaniye, Şanlıurfa, Adana ve Kilis'te yapımı tamamlanan 24 bin 812 yeni konutun kura ile hak sahiplerine verileceği belirtildi. Bugüne kadar teslim edilen 76 bin 442 konut ile birlikte toplam 101 bin 254 afet konutu hak sahiplerine teslim edilmiş olacak.

Şanlıurfa deprem konutları kura ve anahtar teslim töreni, bugün saat 11.00'den itibaren AFAD Yotube hesapları üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Vatandaşlar, kura çekimi sonrasında kesinleşen sonuçlara e-Devlet üzerinde yer alan AFAD sayfasından ulaşabilecek.

Şanlıurfa deprem konutları AFAD hak sahipliği kura çekilişi CANLI İZLEMEK için tıklayınız.

Şanlıurfa deprem konutları kura çekimi!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.