Çözüm mü, sorun mu? Balıkayağı'nda kilometrelerce kuyruk...

Şanlıurfa'da yapımı sürdürülen Balıkayağı Katlı Kavşağı Şanlıurfa- Diyarbakır istikametinde trafik felç oldu. Henüz geçtiğimiz ay bir kısmı açılan kavşak projesi bu haliyle "Çözüm mü, sorun mu?" tartışmasını beraberinde getirdi.

Çözüm mü, sorun mu? Balıkayağı'nda kilometrelerce kuyruk...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala





KARAKÖPRÜ- Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Balıkayağı Katlı Kavşağı bugün akşam saatlerinde adeta kilitlendi. Şanlıurfa Diyarbakır istikametinde Karaköprü Belediyesi önünde oluşan araç trafiğinin Narlıdere Köprülü Kavşağına kadar geldiği görüldü.  

Projesi ve yapım süresi tartışma yaratan katlı kavşak projesini son olarak 22 Şubat'ta Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ziyaret etmiş, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade etmişti. Yaklaşık 7 ay önce alanda incelemelerde bulunan Bakan Uraloğlu,“Ramazana kadar orada trafiği rahatlatacak imalatları tamamlayalım istiyoruz. Arkasından kalıcı imalatlar da devam etmiş olacak” demişti.

Bakanı ziyaretinden 7 ay geçmesine rağmen kavşakta çalışmalar tamamlanmadığı gibi sorunlar da beraberinde geldi. Proje ile ilçenin büyük çoğunluğunun oturduğu Balıkayağı bölgesine geçiş eskisinden daha zor hale gelirken, özellikle akşam saatlerinde oluşan yoğun trafikte kilometelerce kuyruk oluştuğu görüldü. Yayalar da hala mağdur. Yaya güvenliği için hala bir yaya geçidinin bulunmadığı yolda toplu taşıma araçları için de Narlıdere Kavşağı'ndan Karaköprü Belediyesi'nin önüne kadar herhangi bir durak da bulunmuyor.

Bu haliyle çözümden çok sorun oluşturduğu söylenen projenin hem sürücüler hem yayalar için en kısa zamanda uygun hale getirilerek tamamlanması isteniyor.

Çözüm mü, sorun mu? Balıkayağı'nda kilometrelerce kuyruk...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.