MHP'li eski vekil ve Kasım Gülpınar buluşmasında ortak proje açıklaması...

Partisinden istifa eden MHP İstanbul Milletvekili ve Ulusal Yardım ve Eğitim Vakfı Başkanı Arzu Erdem Şanlıurfa'ya gelerek eski mevkidaşı Mehmet Kasım Gülpınar'ı ziyaret etti. Ziyarete dair açıklama yapan Erdem "Ortak projelerle, bölgedeki sosyal ve eğitim çalışmalarına katkıda bulunmak üzere değerlendirmelerde bulunduk" dedi.

MHP'li eski vekil ve Kasım Gülpınar buluşmasında ortak proje açıklaması...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) istifa eden 25, 26 ve 27'nci Dönem MHP Milletvekili ve aynı zamanda Ulusal Yardım ve Eğitim Vakfı Başkanı olan Arzu Erdem, bugün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'ı ziyaret etti. 

Ziyarete dair açıklamalarda bulunan Erdem ortak projeleri değerlendirdiklerini kaydederek “Uzun yıllar Türkiye Büyük Millet Meclisi‘nde birlikte çalıştığımız Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Kasım Gülpınar’ı makamında ziyaret ettik. Kendisiyle, Şanlıurfa’da yaptığı kıymetli çalışmalar üzerine ve yürütülen projeler hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Şehrin tarihi ve kültürel zenginliklerini koruyarak geleceğe taşımak konusundaki kararlılığı bizleri oldukça etkiledi. Ortak projelerle, bölgedeki sosyal ve eğitim çalışmalarına katkıda bulunmak üzere değerlendirmelerde bulunduk. Misafirperverliği ve içten ev sahipliği için Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkür ederim” dedi.

Gülpınar, ziyaret sonrası eski mevkidaşına hatıra olarak hediye takdim etti.

MHP'li eski vekil ve Kasım Gülpınar buluşmasında ortak proje açıklaması...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.