Şanlıurfa’da kaymakam denetime çıktı!

Viranşehir’de 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrenci servislerinin denetimi yapıldı. Viranşehir Kaymakamı Kemal Ülkü, bu kapsamda bizzat denetimlere katılarak servis araçlarının güvenlik standartlarını titizlikle kontrol etti.

Şanlıurfa’da kaymakam denetime çıktı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde Viranşehir'de taşımalı eğitim kapsamında öğrenci servislerinin denetimi gerçekleştirildi. Viranşehir Kaymakamı Kemal Ülkü, bizzat katıldığı denetime katıldı.

Denetime, Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Gören, ilçe emniyet trafik ekipleri ve jandarma personeli de eşlik etti. Kaymakamlık bahçesinde sıralanan servis araçları, kapsamlı bir güvenlik ve teknik yeterlilik taramasından geçirildi.

Kaymakam Kemal Ülkü, taşımalı eğitim hizmeti alan öğrencilerin okullarına güvenli ve sağlıklı bir şekilde ulaşmalarının önemine dikkat çekti. Ayrıca, servis hizmeti sunan firmalara gerekli uyarılarda bulunarak, taşıma sırasında yaşanabilecek aksaklıkların önlenmesi için tüm tedbirlerin alınacağını ifade etti.

Bu denetimlerin, Viranşehir’deki öğrencilerin eğitim dönemine sorunsuz bir başlangıç yapabilmesi için yapıldığı vurgulandı. Öğrencilerin güvenliği ve sağlığı her zaman öncelikli hedef olarak belirlendi.

Şanlıurfa’da kaymakam denetime çıktı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.