Şanlıurfa’da siyasi gözler Ağıralioğlu’nun yeni partisinde: İl başkanı kim olacak?

Eski İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun liderliğinde kurulacak yeni partinin Şanlıurfa İl Başkanı kim olacak? Şanlıurfa’da bu sorunun yanıtı büyük bir merakla bekleniyor. İşte detaylar…

Şanlıurfa’da siyasi gözler Ağıralioğlu’nun yeni partisinde: İl başkanı kim olacak?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti’den istifa ederek bağımsız milletvekili olarak siyasi kariyerine devam eden Yavuz Ağıralioğlu, 29 Ekim’de açıklanması beklenen yeni partisinin tanıtım toplantısında, parti programını duyuracak.

Ağıralioğlu’nun parti kurma kararı, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu aday göstermesine gösterdiği tepkinin ardından şekillendi. 

Parti il başkanları, 9-15 Eylül tarihlerinde Ankara'da yapılacak toplantılarla belirlenecek. Şanlıurfa il başkanlığı için öne çıkan isimler arasında, daha önce AK Parti'de çeşitli görevlerde bulunmuş ve yerel siyasette tecrübeli kişiler bulunuyor. 

Ağıralioğlu'nun oluşturacağı yeni parti, merkez sağ politik bir çizgide ilerlemeyi planlıyor ve bu strateji doğrultusunda Şanlıurfa'da etkili bir temsilci arayışında. Bu bağlamda, il başkanlığı için AK Parti'de önemli pozisyonlarda bulunmuş bir ismin belirlenmesi hedefleniyor.

Şanlıurfa’da siyasi gözler Ağıralioğlu’nun yeni partisinde: İl başkanı kim olacak?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.