Şanlıurfa’da bir dönem resmen sona eriyor! Ev alacak veya satacaklar dikkat

Şanlıurfa dahil 81 ilde gayrimenkul alım satım süreçleri, teknolojinin katkılarıyla köklü bir dönüşüm geçiriyor. Yeni teknolojiler, bu alandaki işlemleri daha hızlı ve verimli hale getirirken, alıcılar ve satıcılar için daha şeffaf ve erişilebilir bir deneyim sunacak.

Şanlıurfa’da bir dönem resmen sona eriyor! Ev alacak veya satacaklar dikkat

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da bir dönem resmen sona eriyor! 

Yeni teknolojiler, bu alandaki işlemleri daha hızlı ve verimli hale getirirken, alıcılar ve satıcılar için daha şeffaf ve erişilebilir bir deneyim sunacak. Türkiye'de gayrimenkul alım satım süreçleri, teknolojik yeniliklerle büyük bir dönüşüm geçiriyor.

 Şanlıurfa da dahil olmak üzere 81 ilde, konut alım işlemlerinde 3 boyutlu teknolojinin kullanılacağı duyuruldu. Bu yenilik, gayrimenkul sektöründeki alım-satım ve tapu işlemlerini daha hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirme imkanı sunacak. 

Yeniçağ'da yer alan habere göre, ev alım satımında önemli bir devrim başlıyor. Artık, vatandaşlar almak istedikleri gayrimenkul hakkında daha detaylı bilgilere 3 boyutlu teknoloji sayesinde ulaşabilecekler. 

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen 3 boyutlu şehir modelleri yönetim bilgi sistemi ile, gayrimenkulün büyüklüğü, cephesi, oda sayısı gibi yapı ve bağımsız bölüm bilgileri web ve mobil uygulamalar üzerinden erişilebilir hale gelecek. Bu uygulamanın tüm illerde yaygınlaştırılması planlanıyor, böylece vatandaşlar gayrimenkul süreçlerini daha şeffaf ve kolay bir şekilde yönetebilecekler.

 

Şanlıurfa’da bir dönem resmen sona eriyor! Ev alacak veya satacaklar dikkat

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.