Şanlıurfa’da belediye aracıyla isot taşıdı!

Şanlıurfa'da ŞUSKİ'ye ait bir hizmet aracının sebze halinde isot yüklendiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Tepkiler üzerine ŞUSKİ, araç ve personelle ilgili inceleme başlattığını duyurdu.

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’da bir sosyal medya kullanıcısının, Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (ŞUSKİ) ait bir hizmet aracının isot yüklendiği anlara dair görüntüleri paylaşması üzerine, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü’nden açıklama geldi. 

Bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı fotoğraflarda, ŞUSKİ’ye ait resmi bir hizmet aracının sebze halinde isot yüklendiği görüldü. Kullanıcı, paylaştığı gönderide, “İsot Sezonu Açılmıştır. Büyükşehir Belediyesine Ait Resmi Araç Alo 153 Sebze Halinde Biber Yüklüyor. İyi Cesaret Tebrik Etmek Lazım. Babanızın Aracı Gibi Kullanmaya Devam...” ifadelerini kullandı.

Bu paylaşım ardından, ŞUSKİ olayla ilgili açıklama yaptı. 

Açıklamada, “ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüze ait hizmet aracının amaç dışı kullanımına dair sosyal medyaya yansıyan görüntüler ihbar kabul edilmiş olup araç plakası ve personel hemen tespit edilerek konu ile ilgili idaremizce derhal inceleme başlatılmıştır” denildi.

Ayrıca, ŞUSKİ, vatandaşların bu tür olaylara duyarlılık göstererek kamuoyunu bilgilendirdikleri için teşekkür etti. Olayla ilgili detaylı incelemenin sürdüğü ve gerekli işlemlerin yapılacağı belirtildi.