Şanlıurfalı genç Anadolu’nun en büyük adasını satın aldı! Zenginler tatil köyü kurarken bakın o ne yaptı…

Şanlıurfalı genç girişimci Ferzan Durmaz, sıradışı bir karar alarak Türkiye'nin gündemine oturdu. Denizle özdeşleşen "ada" kavramını bozkırın ortasına taşıyan Durmaz, Sivas'ın Suşehri ilçesindeki Kılıçkaya Barajı'nda yer alan bin dönümlük adayı satın alarak büyük bir yatırım gerçekleştirdi.

Şanlıurfalı genç Anadolu’nun en büyük adasını satın aldı!   Zenginler tatil köyü kurarken bakın o ne yaptı…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilindiği gibi, zenginler genellikle deniz kıyılarında adalar satın alarak lüks tatil köyleri inşa ediyor. Ancak Şanlıurfa genç girişimci Ferzan Durmaz, bu kalıbın dışında düşünerek bambaşka bir yol izledi. Sivas'ın Suşehri ilçesindeki Kılıçkaya Barajı'nda bulunan bin dönümlük adayı satın alan genç girişimci, buraya binlerde kayısı ağacıyla donatmaya karar verdi.

BOZKIRDA KAYISI BAHÇESİ

Zenginlerin genellikle tatil köyleri kurmak için tercih ettiği adalardan farklı olarak, Durmaz adasını üretime adadı. Urfalı genç binlerce kayısı ağacı dikerek, bozkırın ortasında tarımsal üretime önemli bir katkı sağladı.

Durmaz'ın bu sıra dışı projesi, hem bölge halkı hem de ülke genelinde büyük ilgi gördü. Genç bir üreticinin, zorlu coğrafi koşullara rağmen azimle çalışarak önemli bir başarıya imza atması, birçok kişiye ilham verdi.

ŞANLIURFA’DAN SİVAS'A YENİ BİR SOLUK

Sivas'ın çeşitli ilçelerinde halihazırda tarımsal faaliyet gösteren Ferzan Durmaz, bu yeni yatırımıyla bölge ekonomisine de önemli katkılar sunmayı hedefliyor. Adada yetiştireceği kayısıları değerlendirerek, hem istihdam sağlayacak hem de bölgenin tarımsal potansiyelini ortaya çıkaracak.

 

 

 

Şanlıurfalı genç Anadolu’nun en büyük adasını satın aldı! Zenginler tatil köyü kurarken bakın o ne yaptı…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.