Şanlıurfa'da altyapı çalışmalarına koordinasyon önerisi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısında YRP'li Meclis Üyesi Av. Ahmet Tüysüz, altyapı çalışmaları için koordinasyon çağrısı yaparak, kazı işlemlerinin daha düzenli ve verimli şekilde yürütülmesi amacıyla önerge sundu.

Şanlıurfa'da altyapı çalışmalarına koordinasyon önerisi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2024 Yılı Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısının birinci birleşimi gerçekleşti.

Toplantı, Meclis Başkan Vekili Ahmet Aksoy başkanlığında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. 

Toplantıda açılış ve yoklamanın ardından meclis üyelerinin önerilerine geçildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın görev süresinde Yeniden Refah Partisi’ne (YRP) katılan, ancak istifa edenlerin aksine partisini mecliste temsil etmeye devam eden YRP'li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Ulaşım Komisyonu Üyesi Av. Ahmet Tüysüz, kentteki altyapı çalışmalarının daha koordineli yürütülmesi için bir öneride bulundu.

TÜYSÜZ: ALTYAPI ÇALIŞMALARI KOORDİNELİ OLARAK YAPILMALI

Tüysüz, sunduğu önergede şu ifadelere yer verdi:

“Özellikle DEDAŞ’ın elektrik tellerini yer altına alma çalışmaları nedeniyle şehrin pek çok yerinde kazılan kanallar uzunca bir süre sadece mucur ile doldurmak suretiyle o bölgede hem çevre kirliliğine hem de trafikte aksaklıklara sebep olmaktadır. Tekrar tekrar kazmak ve doldurmak ayrı bir masraf ve israfa da sebebiyet vermektedir. Orada harcanan zaman kaybı, emek, işçilik, kazma ve doldurma maliyeti, özensizce asfaltlama yapıldığı için aynı düzeyi tutturamamanın getirdiği sorun, çevreye yaydığı toz, o bölgede oturanların günde 1-2 kere yıkadığı balkonların su israfı, pencerelerini açamamaları, domates ve biber salçalarının damlarda olduğu zamana da denk gelmesi nedeniyle sağlığı da ciddi anlamda olumsuz yönde etkilemektedir. Ayrıca DEDAŞ, BOTAŞ, Telekom aynı yerde bazen 1 ay aralıklarla 2-3 kez kazı çalışması yapmaktadır. Hangi bölgede ne zaman kazı yapılacak ise gerekirse ilgili kurumlara bilgi verilerek bir koordinasyon sağlanmak suretiyle birden çok kazının önüne geçilmesi için bir çalışma yapılmasının hem bu olumsuzlukları ortadan kaldıracağı hem de israfı önleyeceğinden bu yönde bir çalışmanın yapılmasını arz ve talep ederim.”

Şanlıurfa'da altyapı çalışmalarına koordinasyon önerisi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.