Şanlıurfa’daki çalışmalar sürücüleri böyle isyan ettirdi! Bir dokundu bin ah işitti

Şanlıurfa’da bir yandan büyükşehir diğer yandan ilçe belediyelerinin, öte yandan ise DEDAŞ, Telekom ve doğalgaz çalışmaları kenti adeta köstebek yuvasına çevirdi. Henüz tamamlanmayan kazı çalışmaları ve asfaltlanmayan yollar kentte araç kullananlar için kabusa döndü. Fizyoterapist Tuğba Karakuş, trafikte her gün yaşadığı zorlukları ve artık ağladığını sosyal medyada anlattı. Ardından destek mesajları yağdı

Şanlıurfa’daki çalışmalar sürücüleri böyle isyan ettirdi!  Bir dokundu bin ah işitti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşık bir yıldır Şanlıurfa’nın yollarında büyük sıkıntılar yaşandığını dile getiren Tuğba Karakuş, “Herhangi bir üst sokakta yol çalışması varsa diğer 50 sokakta da çukur oluyor. Bu durumu hem ulaşımı zorlaştırıyor hem de günlük yaşamı adeta çekilmez hale getiriyor. Son bir yıldır benzer sorunlar yaşıyoruz ve bu sebeple araçlarımız bozuluyor. Sanayiye gitmek zorunda kalıyoruz.” diyerek yaşadığı mağduriyeti aktardı.

BU KADAR BÜYÜK BİR ŞEHRİN YOLLARI NEDEN BU KADAR KÖTÜ?   

Karakuş, bozuk yolların sadece ulaşımı zorlaştırmakla kalmayıp araçlarda da maddi hasarlara yol açtığını kaydederek, “Sürekli sanayideyiz. Etrafımdaki herkes aynı dertten şikâyetçi. Hafta sonları sanayiye gidip yollardan hasar gören araçlarımızın sorunları tamir ettirmeye çalışıyoruz. Bu kadar büyük bir şehrin yolları neden bu kadar kötü? Neden kimse bu sorunlarla ilgilenmiyor? Neden sürekli sanayiye gitmek zorunda kalıyoruz? Bu durum artık kabul edilemez bir hal aldı.” Dedi.

YÜRÜYEREK 10 DAKİKA ARABAYLA 15 DAKİKA

Tuğba Karakuş, “Evinizden arabayla çıkıp bir yere gitmeye çalıştığınızda karşınıza mutlaka çukurlar çıkıyor. Bir yerden bir yere gitmek neredeyse imkânsız hale geldi. Yürüyerek 10 dakikada gidebildiğim bir mesafeyi arabayla 15 dakikada bile zor gidiyorum. Sürekli farklı sokaklardan geçmeyi deniyorum, ama her sokak da bir engel” şeklinde yetkililere çağrıda bulundu.

Karakuş, yaptığı paylaşım sonrası konuyla alakalı mağduriyet yaşayan diğer sosyal medya kullanıcılarının da aynı sorunu yaşadığı ve destek mesajlarına tutulduğunu belirtti. 

Bu sorunların sadece kendisini değil, tüm şehir halkını etkilediğini belirtirken Karakuş, şunları anlattı: 

“Çevremde kiminle konuşsam herkes aynı dertten şikâyetçi. Her hafta sonu sanayide vakit geçiriyoruz, araçlarımız sürekli bozuluyor. Bu kadar büyük bir şehirde yolların bu halde olmasını kabul edemiyorum.

Bu kadar büyük bir şehrin yolları neden bu kadar kötü? Neden kimse bu sorunlarla ilgilenmiyor? Neden sürekli sanayiye gitmek zorunda kalıyoruz? Bu durum artık kabul edilemez bir hal aldı."

Şanlıurfa’daki çalışmalar sürücüleri böyle isyan ettirdi! Bir dokundu bin ah işitti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.