Fakıbaba uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu! Bunu reva görenler utansın

Eski Tarım Bakanı ve Şanlıurfa'nın eski vekili, şu anki İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, uzun bir sessizliğin ardından sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Fakıbaba, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının Şanlıurfa’da her zamanki gibi büyük sorunlarla başladığını iddia ederek,” Çocuklarımıza, Öğretmenlerimize bunu reva görenler utansın” dedi.

Fakıbaba uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu! Bunu reva görenler utansın

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Tarım Bakanı ve eski Şanlıurfa milletvekili, şu anki İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, uzun bir sessizliğin ardından sosyal medya üzerinden çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Fakıbaba, Şanlıurfa’nın şu anda yaklaşık 10 bin öğretmen açığıyla baş başa olduğunu ileri sürdü. Açığın kapatılması amacıyla ücretli öğretmenlere başvurulacağı, ancak bu öğretmenlerin çoğunun kendi uzmanlık alanlarının dışında derslere gireceğini ifade eden Fakıbaba paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“2024-2025 Eğitim Öğretim yılı Şanlıurfa’da her yıl olduğu gibi büyük sorunlarla başladı. Okul ve derslik ihtiyacına alışmıştık ama bugün Şanlıurfa yaklaşık 10.000 öğretmen açığıyla 2024-2025 Eğitim Öğretim yılına başlıyor .Bu öğretmen açığı ücretli öğretmenlerle kapatılmaya çalışılacak. Bu öğretmenlerimizin çoğu branşı dışındaki derslere girecek. Bu ucube sistemden bakan beyin, milletvekillerinin, sendikaların, sivil toplum kuruluşlarının haberi var ama çözüm için hiçbir girişimde bulunmuyorlar. Çocuklarımıza, Öğretmenlerimize bunu reva görenler utansın”

Fakıbaba uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu! Bunu reva görenler utansın

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.