Kabine bugün toplanıyor: Masada hangi konular var?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek Kabine toplantısı, bugün önemli başlıkları masaya yatıracak. İç ve dış gelişmelerin kapsamlı bir şekilde ele alınacağı toplantının ana gündem maddeleri ise ekonomi ve dış politika olacak.

Kabine bugün toplanıyor: Masada hangi konular var?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek Kabine toplantısı, bugün önemli başlıkları masaya yatıracak. Beştepe'deki toplantının odak noktalarından biri ekonomi olacak. 5 Eylül’de açıklanan Orta Vadeli Program çerçevesinde, üç yıllık ekonomik hedefler gözden geçirilecek. Enflasyonun tek haneli rakamlara çekilmesi için planlanan yol haritası tartışılacak. Ayrıca yatırım, istihdam ve fiyat istikrarı konuları da detaylı bir şekilde değerlendirilecek.

DIŞ POLİTİKA VE GAZZE'DEKİ DURUM

Dış politika gündeminin başında Gazze'deki kriz yer alacak. İsrail’in 11 aydır sürdürdüğü operasyonların son durumu ve ateşkes müzakerelerindeki gelişmeler ele alınacak. Gazze’ye insani yardımların ulaştırılması için yürütülen çalışmalara dair güncel bilgiler değerlendirilecek.

TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONLARI ÜZERİNE DEĞERLENDİRMELER

Kabine toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yürüttüğü terörle mücadele operasyonları da gündemde olacak. Yurt içi ve sınır ötesindeki operasyonların son durumu incelenecek, başarılı operasyonların detayları ele alınacak.

Toplantının bu önemli başlıkları, Türkiye'nin mevcut iç ve dış politika stratejilerinin yönünü belirleyecek.

 

Kabine bugün toplanıyor: Masada hangi konular var?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.