Şanlıurfalılar çok erken sevindi: Geri dönüyor!

Şanlıurfa'da yazın getirdiği yüksek sıcaklıklar vatandaşı adeta bunalttı. Eylül ayında sıcaklıklar hafif bir düşüş göstermiş olsa da, arzulanan serinlik hala tam olarak sağlanamadı. Şanlıurfa’daki sıcaklıkların, mevsim normallerinin 2-3 derece üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor. Peki, Şanlıurfa’da hava bugün kaç derece olacak?

Şanlıurfalılar çok erken sevindi: Geri dönüyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü, bölge genelinde hava durumunun büyük ölçüde sabit kalacağını ve sıcaklıkların mevsim normallerine yakın seyredeceğini duyurdu. Bugün, Şanlıurfa'da hava parçalı bulutlu ve az bulutlu olarak geçecek, sıcaklık ise 36 derece civarında olacak.

Bölgede, Diyarbakır’ın az bulutlu ardından parçalı ve çok bulutlu, Mardin’in ise öğleden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarla geçmesi bekleniyor. Özellikle Diyarbakır’da sıcaklık 37 dereceye yükselebilirken, Mardin’de bu rakam 33 derece olacak.

Bölge genelinde ise hava genellikle az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu olacak, öğleden sonra ise yerel sağanak ve gök gürültülü sağanaklar görülebilir. Güneyli ve batılı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette rüzgarlar esecek.

Şanlıurfalılar, bu serinleme haberiyle yazın bunaltıcı sıcaklarından bir nebze olsun kurtulmayı dört gözle bekliyor.

 

Şanlıurfalılar çok erken sevindi: Geri dönüyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.