Başkan Bucak'tan mesaj: Takip ediyor, destekliyoruz!

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak "Eğitim alanında yapılan tüm çalışmaları takip ediyor ve destekliyoruz... Okullarımızda kapsamlı temizlik çalışması yürüterek öğrencilerimizin temiz bir ortamda eğitime başlamasını istedik" dedi.

Başkan Bucak'tan mesaj: Takip ediyor, destekliyoruz!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SİVEREK- Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, yeni eğitim-öğretim yılı için yayımladığı mesajda eğitimin toplumun geleceği için taşıdığı öneme dikkat çekerek 2024-2025 döneminin öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Eğitimin toplumun kalkınmasında ve geleceğin şekillenmesinde önemli bir etken olduğunu belirten Başkan Bucak, mesajında şunları söyledi:

“Çocuklarımızın iyi bir eğitim alması, sadece bireysel başarıları değil, ülkemizin geleceğini de belirleyecektir. Bu nedenle Siverek Belediyesi olarak, eğitim alanında yapılan tüm çalışmaları takip ediyor ve destekliyoruz. Yeni dönem öncesi okullarımızda kapsamlı temizlik çalışması yürüterek öğrencilerimizin temiz bir ortamda eğitime başlamasını istedik.”

Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Bucak, “Değerli öğrenciler, sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Aldığınız eğitimle, aydınlık yarınlara ulaşacağız. 2024-2025 eğitim-öğretim yılının hepimiz için başarılı ve hayırlı geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Bucak'tan mesaj: Takip ediyor, destekliyoruz!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.