Şanlıurfa Narin’e ağlıyor! “Kapkara bir güne uyandık”

Diyarbakır’da 19 gündür kayıp olarak aranan 8 yaşındaki Narin Güran’dan acı bir haber geldi. Uzun süredir hiçbir izine rastlanamayan küçük kızın cansız bedenine ulaşıldı. Şanlıurfa Tabip Odasından, "Diyarbakır’da kaybolan Narin’in ölüm haberiyle kapkara bir güne uyandık" açıklaması geldi.

Şanlıurfa Narin’e ağlıyor!  “Kapkara bir güne uyandık”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

21 Ağustos'tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın bulunması için yürütülen arama çalışmaları acı bir sonuçla tamamlandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın duyurduğu haberle, küçük kızın cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi. Narin Güran’ın kaybolduğu günden bu yana süren endişeli bekleyiş, Türkiye genelinde büyük bir üzüntüye yol açtı.

Narin Güran ile ilgili peş peşe açıklamalar gelirken Şanlıurfa Tabip Odasından da açıklama geldi.

Şanlıurfa Tabip Odası, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Diyarbakır’da kaybolan Narin’in ölüm haberiyle kapkara bir güne uyandık" ifadesini kullandı. Açıklamada, çocukların güvenliğinin sağlanması gerektiği vurgulanarak, "Her çocuğun güvenli bir ortamda yaşama hakkı vardır. Narin’in ölümüne neden olanlar hızla yargı önüne çıkarılmalı, etkin bir soruşturma yapılmalıdır. Ayrıca, çocukların istismar ve şiddetten korunması için mevcut politikalar gözden geçirilmeli ve yeni önlemler geliştirilmelidir" denildi.

Şanlıurfa Narin’e ağlıyor! “Kapkara bir güne uyandık”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.