19 gündür olay yerindeydi! Gözyaşları içinde anlattı: Bir şey gördüm söyleyemiyorum...

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta Kur’ân kursundan dönerken kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’dan acı haber geldi. 19 gündür Diyarbakır’daki gelişmeleri yakından takip eden tv100 muhabiri Canan Altıntaş, canlı yayında acı olayla ilgili önemli bilgiler paylaştı. Gözyaşlarını tutamayan Altıntaş, “Bir şey gördüm ve bunu hissettim ama bu konuda soruşturmanın seyrini etkilememek için daha fazla bilgi veremem.” şeklinde konuştu.

19 gündür olay yerindeydi!  Gözyaşları içinde anlattı: Bir şey gördüm söyleyemiyorum...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin’in cansız bedeni, köyüne yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki bir derede bulundu. Narin’in cesedinin, günlerce arama yapılan ve sıkı güvenlik önlemleri altında olan bir bölgeden çıkmış olması, birçok soru işaretini beraberinde getirdi.

tv100 muhabiri Canan Altıntaş’ın aktardığı bilgilere göre, Narin’in cesedi köyün kuzey kısmındaki bir derenin kenarında, yaklaşık 1 kilometre mesafede, bir çuvalın içinde bulunmuş. Altıntaş, derenin defalarca kez arandığını ve bu durumun, cesedin bulunduğu bölgede bulunan villalarla ilgili dikkat çekici bir bağlantı kurduğunu belirtti.

Narin’in cesedi, gerekli incelemeler için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Altıntaş, olayın ardından gözyaşlarını tutamayarak duygusal bir açıklamada bulundu. Şunları söyledi:

"Benim de bir evladım var. Bir saat bile ulaşamadığımda nasıl endişelendiğimi düşünebiliyorum. Narin sesini duyurmak istemiş olabilir mi, bilmiyorum. İnsanlara güzel haberler vermeyi umuyordum ama bu sabah duyduğumda şoka girdim. Dün Narin’in yaşamadığını hissettim. Bir şey gördüm ve bunu hissettim ama bu konuda soruşturmanın seyrini etkilememek için daha fazla bilgi veremem. O köydeki herkesi çok iyi tanıyorum. Ancak bu durumun soruşturmayı olumsuz etkileyebileceğinden endişe ediyorum."

19 gündür olay yerindeydi! Gözyaşları içinde anlattı: Bir şey gördüm söyleyemiyorum...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.