Fatih Erbakan'dan flaş Gülpınar açıklaması! "Böyle bir işten hayır gelmez"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın istifasını eleştirerek, halkın yüzde 79’unun istifaya karşı olduğunu ve bu kararın halka rağmen alındığını söyledi. Erbakan "Böyle bir işten hayır gelmez" dedi.

Fatih Erbakan'dan flaş Gülpınar açıklaması! "Böyle bir işten hayır gelmez"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde yaptığı basın toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıya Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu ve partililer de katıldı. 

Erbakan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın partisinden istifasıyla da ilgili açıklama yaptı.

Erbakan, Gülpınar’ın istifa ederken kendisiyle vedalaşmadığı ve partililerle helalleşmediği yönündeki iddialara değinerek, Şanlıurfa'da muhalif seçmenin de Yeniden Refah Partisi adayı Gülpınar'ı desteklediğini belirtti. 

“Muhalif seçmen ve Yeniden Refah Partisi seçmeni, Sayın Gülpınar'ın belediye başkanlığı görevine partimizde devam etmesini istiyordu,” diyen Erbakan, şu ifadelere yer verdi: 

"Muhalif seçmen, Yeniden Refah seçmeni Sayın Gülpınar'ın Yeniden Refah Partisi'nde belediye başkanlığına devam etmesini istiyordu. Ancak buna rağmen böyle bir karar alındı. Kendisinin bizzat yaptırdığı anket, oradaki 21 belediye meclis üyemize de bizzat kendisinin söylediği ankette de Şanlıurfa halkının yüzde 79'u, yani çok büyük bir kahir ekseriyeti Sayın Gülpınar'ın istifa etmesinin uygun olmayacağını düşünüyor. Bu noktada söylediğimiz, halka rağmen milletin iradesine rağmen bir iş yapılmıştır. Böyle bir işten hayır gelmesi mümkün değildir".

Fatih Erbakan'dan flaş Gülpınar açıklaması! "Böyle bir işten hayır gelmez"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.