Murat Kurum'dan 'Kasım Gülpınar' yorumu: Partimize katılmasını isterim!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'ın YRP'den istifasını değerlendiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "Kasım Bey'in partimize katılmasını isterim. Şahsi görüşümdür, kendisinin takdiridir" dedi.

Murat Kurum'dan 'Kasım Gülpınar' yorumu: Partimize katılmasını isterim!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Katıldığı bir TV programında soruları yanıtlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'ın Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) istifasını da değerlendirdi.

Gülpınar'ın arkadaşı olduğunu vurgulayan Bakan Kurum “Kasım Bey bizim arkadaşımız. Partimizde yıllarca milletvekilliği yapmış, MKYK üyeliği yapmış, sayın Cumhurbaşkanımızın danışmanlığını yapmış. Özelde de görüştüğümüz arkadaşımız. Şanlıurfa'ya ziyarete gittiğimde kendisiyle valilikte bire bir görüştüm. Şehrin sorunlarını, beklentilerine ilişkin görüş alışverişinde bulunduk. Nasıl AK Partili ve Cumhur İttifakı belediyelerini destekliyorsak, diğer belediyelere de aynı anlayışla bakacağımızı kendisine ifade ettik. Kasım Bey partisinden istifa etti. O görüşmede istifa edeceğini söylemedi, şehrin sorunlarını konuştuk. Şu an bağımsız belediye başkanı olarak Şanlıurfa halkının iradesiyle görevini yapıyor. Partimize katılıp katılmama iradesi kendisinindir. Arkadaşımızdır. Katılmasıyla ilgili Şanlıurfa adına Kasım Bey adına kendi kararına her zaman saygı duyarız. İleride AK Parti'ye katılmak ister kendisinin takdiridir. Böyle bir tercihte böyle bir kararda kendisi nasıl hareket edecek, kendisine sormak lazım” dedi.
 

"MURAT KURUM OLARAK PARTİMİZE KATILMASINI İSTERİM"

Gülpınar'ın AK Parti'ye katılma ihtimali hakkında da konuşan Bakan Gülpınar “Ben görüştüm, görüşüyorum, görüşeceğim. Bağımsız da olsa, başka partili de olsa görüşeceğim. Kendisi bizim arkadaşımız. 'Partimize dahil ol' diye bir şey sözkonusu yok. Varsa bir irade elimizden geleni yapmaya çalışırız. Şahsi olarak ben Murat Kurum olarak Kasım Bey'in partimize katılmasını isterim. Şahsi görüşümdür, kendisinin takdiridir. Kasım Bey istifa ettikten sonra da görüştüm telefonla. Kendisi ve Şanlıurfa için hayırlı olsun dedim” ifadelerini kullandı. 

Murat Kurum'dan 'Kasım Gülpınar' yorumu: Partimize katılmasını isterim!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.