Kayıp Narin olayında flaş gelişme! Yeni DNA bulgusuna rastlandı

Diyarbakır'da 17 günden beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ı bulma çalışmaları sürerken, köy muhtarı ve amca Salim Güran tutuklandı. Güran'ın aracından ikinci kez DNA örnekleri alındı ve köydeki kanalizasyon sistemine kameralar yerleştirildi.

Kayıp Narin olayında flaş gelişme! Yeni DNA bulgusuna rastlandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DİYARBAKIR- Diyarbakır’da 21 Ağustos’tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor. Soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Halk TV muhabiri Ferit Demir detayları anlattı.

Demir şu ifadelere yer verdi:

"Tavşantepe üzerinde havdan ve karadan yoğun bir çalışma var. Köy didik didik ediliyor. İnanılmaz bir çalışma var. Narin'e ne oldu? sorusunun yanıtı hala bulunamadı. Son duruma göre Amca Salim Güran dün ilk kez avukatı ile görüştü. Görüşmenin içeriğine ilişkin yarın net bilgiler aktaracağım.

Geçtiğimiz cuma günü arabadan bir DNA örneği alınmıştı ama Adli Tıp uzmanları yeniden arabanın her parçası için örnekler aldılar. Olay bu noktada kilitlenmiş durumda. Köyün kanalizasyon sistemine TÜBİTAK tarafından geliştirilen kamera sistemi ile bakılacak. Girilemeyen her noktaya ulaşılmaya çalışılıyor. Narin Güran'ın kaybolduğu saatten bugüne kadar yapılan çalışmalar her gün tekrar tekrar yapılıyor. İlk hafta 3 ihtimal vardı. 1. ihtimal Narin'in kendi başına kaybolabileceği yönündeydi. Artık bu ihtimal ortadan kalktı. Şu an 2. ve 3. ihtimale yoğunlaşıldı. Narin ya bir cinayete kurban gitti ya da kaçırıldı. Şimdi uzmanlar bu ihtimaller üzerinde çalışmalar yapıyorlar. Salim Güran'ın telefonundaki veriler geri getirilebilirse bu düğüm çözülecek."

Ancak bulguların Narin'e ait olup olmadıkları henüz bilinmiyor. Bulgular incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kayıp Narin olayında flaş gelişme! Yeni DNA bulgusuna rastlandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.