Bir zamanlar Türkiye’nin güçlü otobüs firmalarından biriydi! Şanlıurfalı turizm firması yollara ne zaman dönecek?

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Tatlıses Turizm hakkında yaptığı son paylaşım büyük heyecan yaratmıştı. Bir zamanlar Şanlıurfa'nın en büyük otobüs firmalarından biri olarak tanınan Tatlıses Turizm'in ne zaman yollara döneceği ise hala merak konusu. Peki, Tatlıses Turizm yollara ne zaman dönecek?

Bir zamanlar Türkiye’nin güçlü otobüs firmalarından biriydi!  Şanlıurfalı turizm firması yollara ne zaman dönecek?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın en tanınmış otobüs firmalarından biri olan Tatlıses Turizm, yıllar önce İbrahim Tatlıses tarafından satılmıştı. Ancak, ünlü sanatçı, iş dünyasındaki genişlemeyi sürdürme kararı aldı ve Tatlıses Turizm’i yeniden yollara çıkarma sözü verdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, otobüs sahiplerine hitap ederek, “Kervanımıza otobüslerinizle katılmanızı bekliyoruz” şeklinde bir çağrı yaptı.

Tatlıses, şirketin yeniden faaliyete geçmesi için hazırlıkların sürdüğünü belirtirken, “Tatlıses Turizm’i en yakın zamanda tekrar faaliyete geçiriyoruz. Hizmetinize hazırız. Kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

OTOBÜS SAHİPLERİNE BÖYLE SESLENDİ

Sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza atan İbrahim Tatlıses, "Kervanımıza otobüslerinizle katılmanızı bekliyoruz" mesajı ile otobüs sahiplerine seslenmeyi ihmal etmedi.

"HİZMETİNİZE HAZIRIZ"

Yakında yollarda olacaklarını belirten İbo, "Tatlıses Turizm'i en yakın zamanda tekrar faaliyete geçiriyoruz. Hizmetinize hazırız. Kaldığımız yerden devam" ifadelerini kullandı.

NE ZAMAN YOLLARA DÖNECEK?

Ancak, Tatlıses’in açıklamalarının üzerinden aylar geçmesine rağmen, firmanın yeniden yollara çıkacağına dair somut bir gelişme yaşanmış değil. Bu durum, hem sektör temsilcileri hem de meraklıları arasında heyecan ve beklentiyi artırmış durumda.

 

Bir zamanlar Türkiye’nin güçlü otobüs firmalarından biriydi! Şanlıurfalı turizm firması yollara ne zaman dönecek?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.