Şanlıurfa'nın sevilen mimarından acı haber!

Şanlıurfa Mimarlar Odası eski yöneticilerinden Mimar ve Makine Mühendisi Abdulkadir Atbinici hayatını kaybetti.

5

ŞANLIURFA- Mesleğine kendisini adayan, bir çok ismi sektöre kazandıran Mimar ve Makine Mühendisi Abdulkadir Atbinici'den acı haber geldi.

Bir süredir yaşadığı hastalık nedeniyle tedavi gören Mimar Atbinici, doktorların tüm müdahalesine rağmen 74 yaşında hayata gözlerini yumdu. hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi yarın öğlen namazına müteakip Yusuf Paşa Camii'den kaldırılarak, Bediüzzaman aile mezarlığına defnedilecek. Aile de taziyeleri Yasin Arıcı Taziye Evi'nde kabul edecek.


ATBİNİCİ İÇİN TAZİYE MESAJI

Şanlıurfa Mimarlar Odası eski yöneticilerinden olan aynı zamanda Makine Mühendisi de olan Atbinici için taziye mesajı yayımlandı.

Mimarlar Odası Şanlıurfa Şubesi paylaştığı taziye mesajında “Acı kaybımız. Odamız üyelerinden ve geçmiş dönem yöneticilerinden, aynı zamanda Makine Mühendisi olan kıymetli meslektaşımızın vefat haberini üzülerek bildiririz. Ailesi, yakınları ve mimarlık camiasına başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ ve TMMOB Mimarlar Odası Şanlıurfa Şubesi Eski Başkanı Ferhat Karadağ “Birçok meslek dalına ömrünü adayan, benimde birçok projede birlikte çalıştığım kıymetli abimiz Mimar Abdulkadir Atbinici'nin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Mimarlar camiamızın başı sağ olsun” dedi.