Şanlıurfa İYİ Parti yönetiminin görevi sonlandırıldı: Yeni isimleri Fakıbaba belirleyecek

İYİ Parti Şanlıurfa İl ve İlçe başkanları görevden alındı. Genel merkez tarafından yapılan açıklamada, “Teşkilat Başkanlığımızca Şanlıurfa İlimizde partimizin yeniden yapılandırılma çalışması kapsamında 29 Ağustos 2024 tarihi itibariyle; Şanlıurfa il ve ilçe teşkilatlarımızın tümünün görevlerine son verilmiştir." denildi.

Şanlıurfa İYİ Parti yönetiminin görevi sonlandırıldı: Yeni isimleri Fakıbaba belirleyecek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali Arusoğlu, ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri, İYİ Parti Genel Merkezi tarafından görevden alındı.

Bu kapsamda, partinin Şanlıurfa'daki il ve ilçe teşkilatlarında yeniden yapılanma süreci başlatıldı. İYİ Parti Genel Merkezi, Şanlıurfa'daki yeni teşkilat çalışmalarını yürütmek üzere Şanlıurfalı İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'yı görevlendirdi. Fakıbaba'nın, İYİ Parti'nin Şanlıurfa'daki yapısını yeniden inşa etmek için kısa süre içinde çalışmalara başlaması bekleniyor.

İYİ Parti Genel Merkez tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“Teşkilat Başkanlığımızca Şanlıurfa İlimizde partimizin yeniden yapılandırılma çalışması kapsamında 29 Ağustos 2024 tarihi itibariyle; Şanlıurfa il ve ilçe teşkilatlarımızın tümünün görevlerine son verilmiştir. Bugüne kadar görevlerini ifa eden başta İl Başkanımız Sayın Muhammed Ali Arusoğlu olmak üzere tüm ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederiz. Şanlıurfa ilimizi yeniden yapılandırma sürecinde Milletvekilimiz Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba Teşkilat Başkanlığımız tarafından görevlendirilmiştir”

ARUSOĞLU: ZATEN ÖNCE İSTİFA ETMİŞTİM

Öte yandan İl Başkanı Avukat Ali Arusoğlu ise bir süredir zaten fiilen başkanlık yapmadığını kaydederek şu açıklamayı yaptı: 

“Uzun süredir fillen bıraktığım İl başkanlığı göreviyle ilgili bugün X üzerinden İl başkanı,İl yönetimi ve tüm ilçe başkanlarının ve yönetimlerinin feshedildiğini ayrıca Ankara Milletvekili Fakıbaba’nın Şanlıurfa’da yeni teşkilat kurmak için görevlendirildiğini öğrendim. Genel başkan MDervisogluTR ve yönetiminin ‘Bu partiyi Daha beter nasıl batırırız’ anlayışıyla nereye kadar gideceğini merak etmekle birlikte büyük emekler verdiğim partimden, zaten bir süre önce üzülerek istifa ettiğimi bildiriyorum.”

Şanlıurfa İYİ Parti yönetiminin görevi sonlandırıldı: Yeni isimleri Fakıbaba belirleyecek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.