MEB açıkladı: Yeni eğitim öğretimde yasak

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılında getirdiği düzenlemeyle sınıf içinde cep telefonu başta olmak üzere bilişim araçları bulundurmanın yasak olduğu açıklandı.

MEB açıkladı: Yeni eğitim öğretimde yasak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci için ders zili 9 Eylül'de çalacak. Okulöncesi ve ilkokul 1. sınıflar ise 2 Eylül'de uyum programına başladı.

MEB'in 2023-2024 eğitim öğretim yılında getirdiği düzenlemeyle sınıf içinde cep telefonu başta olmak üzere bilişim araçları bulundurmak artık yasak. Aslında sadece Türkiye'de değil pek çok ülkede okullarda cep telefonu yasağı uygulanıyor.

YENİ DÖNEMDE SINIF ANNESİNE İZİN YOK

Öte yandan yaklaşan yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde önemli açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, neden olduğu olumsuzluklar nedeniyle sınıf annesi uygulamasına izin verilmeyeceğini ifade etti. Bakan Tekin, "Sebep olduğu olumsuzluklar nedeniyle 'sınıf annesi' uygulamasına ve benzeri isimlerle mevzuatta yer almayan bir veli desteğine de izin vermediğimizi size tekrar hatırlatmak isterim." diye konuştu.

MEB açıkladı: Yeni eğitim öğretimde yasak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.